heihå

I kveld var det tacokveld og film med klassen under misjonskirka, altså natt cafeen (<333). Vi hadde først stemt frem The Hangover, men så syns noen voksne at den var ''upassende og at vi ikke kunne se en film med en aldersgrense på 15(!!!!) år.''..... Så for min, Hedda og Linas del ble det bare taco. UTEN slike lefsesaker, herregud, man kan ikke spise taco uten dem ?????
Men så fort de satte på filmen, sneik jeg og Hedda oss ut. Først tok vi oss en tur rundt i lokalet, gikk oss bort, tilba jesus og hadde noen latterkramper. Så fant vi noen ekstremt lave, ubehagelige trestoler i gangen, så vi satt og snakka resten av kvelden. Lina kom etterhvert og vi fant ut at det var mer behagelig å sitte på sofaene. Slik tilbringte vi kvelden.

Sånn ellers vant vi gull i cupen. Knuste NIL 11 - 0 i finalen ;-) Også ble det selvfølgelig bilde i avisa. SJOKK at jeg ser ut som en dopa lykkejævel. Og enda mer sjokk at de skrev SUSANN HUSSEIN, og ropte ut SUSANN HUSSEIN da jeg fikk medalje. Fuck folk som ikke klarer å uttale og skrive SAUSAN. Samme på MOT konserten. Den ene kjekkasen klarte ikke å skrive navnet mitt da jeg ba om autograf (hehe), han var til og med så dum at han spurte om det var en stor A i navnet. Men han var kjekk, så la gå.

Offfff, kommer sterkere tilbake i ferien, dette var bare en oppdatering. 

Var du på MOTkonserten? 
Hvordan vil du beskrive klassen din ?
GODNATT

2 kommentarer

MarenØA

25.mar.2010 kl.22:37

siden du går i klassen min tror jeg ikke jeg tør å beskrive den her på nett ..

julie

26.mar.2010 kl.16:13

var på konserten, ja :)

klassen min er vel ganske så.. finurlig, egentlig. kommer ikke på et bedre ord for øyeblikket.

Skriv en ny kommentar

hits