take a sad song and make it better

Vi hadde norsk tentamen idag. Tre timers. Når gikk jeg ut denne gangen? 14:15!!! Og guess what? Jeg rakk ikke å se gjennom og rette engang. Så jeg har ihvertfall tre slurvfeil. Ikke at det er er så mange, men hvis det er flere jeg ikke har oppdaget selv, så kan det bli noen overraskelser. Men jeg tror jeg er fornøyd. Det eneste levende menneske jeg har fått respons av er mamma. Hun ble tydeligvis ''oppslukt'' av teksten (....) og så vidt jeg vet er vel det bra. Også har jeg vært så desperat etter respons at jeg har tatt bilder av ekstrakopien min og sendt den rundt :))))


I går dere, i går var det SOL !! Så jeg satt meg ute i friminuttet i håp om litt farge....

Omfg...dere ser jo hvor bra det gikk. Legg merkte til den hvite murveggen ved siden av meg, og huden min. Så da jeg kom inn og så dette bilde på kameraet gav jeg opp livet og stakk til byen. Ikke for å shoppe, eller spise meg feit på BK men....

TIL BIBLIOTEKET !!!! For første gang på....jeg aner ikke hvor lenge! Jeg var den lesehesten før, alltd på biblioteket og nå har jeg planer om å bli det igjen :-) Kult ja? HEHE.

Men sola fortsatte i en stund da..Så har jeg vært så flink og gått uten sminke i tryne hele uka! Skal fortsette til neste uke. Syk avslappende egentlig. Noe av det beste man kan gjøre for å få renere hud spør du meg.


Nå skal jeg bare fortsette potetgullspisingen min. Herregud, har dere smakt Peppes Pizza greia til Sørlands Chips? De som fant opp denne burde vært SKUTT!!!! Den smaker rett og slett helt forferdelig. De har bare blandet all slags pizza-aktige krydder i en potetgullblanding. Likevel har jeg spist en hel pose nå.....skyt meg og med det samme.

Er du ofte innom biblioteket?
Har du noen sminkefri uker?

Sausan :-)

5 kommentarer

MarenØA

28.apr.2010 kl.21:08

Jepps, sminkefri uke denne uka, bortsett fra mascara ;* Og JA,den peppes-sørlandsdritten smaker dritt.

anne-lise

28.apr.2010 kl.21:08

aldri. hehe..

bruker ikkenoe sminke utenom maskara og det er noen få ganger jeg ikke bruker det også (:

28.apr.2010 kl.22:07

nja. bruker nesten ingenting sminke lenge :) bare dekstift, på kviser..

sv: hater matte tentamener. men tusen takk :)

julie

29.apr.2010 kl.07:42

- er ALDRI innom biblioteket. tror ikke jeg har vært der siden 4.klassen da vi fikk bibliotekkort.

- hender jeg har sminkefrie dager :)

29.apr.2010 kl.16:32

er ikke ofte innom biblioteket og har sminkefrie uker. Elsker bloggen din!

Skriv en ny kommentar

hits