there's no point tryin' to hide it

JEG ER SÅ GLAD !!!!!!!!!!!!

Gårsdagen ble tilbringt sammen med de fantastiske skapningene Lina, Hedda og Ida. Vi startet dagen med bedriftsbesøk rundt Industriveien og det i det herlige regnværet. Etter et par ''intervju'' stakk vi til meg for å arbeide videre med informasjonen vi hadde fått. Og på vei hjem klarte dumme Ida å miste arket TO GANGER!!! Den andre gangen ble jeg så sur at......................


JEG TOK BILDER AV VÅRTEGN I NATUREN!!!!!!! omFg liksom...Vi kom hjem til saft, boller og jordbær som mamma hadde ordnet :-)
Joda, den delen gikk egentlig ganske bra, men etterhvert ble hele gjengen suicidal og lå rundt omkring halvdøde på gulvet.Etter ekstremt mye syting kom pappa inn og sa at vi kunne gå ned på Express og kjøpe pizza. DA KOM LIVSLYSTEN KJAPT TILBAKE!!!!Alle kastet seg over pizzaen og hele greia var ferdig på under tre minutter. Feite og fornøyde gikk vi tilbake til arbeidet med plakaten vi skulle lage. Litt tekst og et parer dører limt på plakaten senere, gikk Lina og Ida hjem. Så jeg og Hedda var nå stuck med en halvferdig plakat. Dette førte til at vi ble suicidal igjen, så vi lå nok en gang livløse på gulvet og hørte på Justin Bieber. Det var da foreldrene mine nok en gang kom til unnsetning. Denne gangen kom mamma inn og sa at vi kunne ordne oss BROWNIES!!!!! Livslysten kom så raskt tilbake da, at jeg begynte å hyle av lykke :-)
Etter en god porsjon brownies, var fortsatt plakaten altfor naken. Da kom tanken om at jeg kunne tegne et stort tre, som et tegn på utvikling, næring og alt det der som hadde med oppgaven å gjøre. God ide, god ide. Spesielt siden jeg satt i SEKS HELVETES TIMER med det stygge treet. Aldri vært så sliten mentalt og fysisk på samme tid.
MEN RESULTATET ble til at vi fikk sykt bra respons på fremføring og hele greia fra Barbis! Hun sa til og med at hvis det hadde vært karakter på oppgaven, hadde vi brutt grensene og fått 7!!!! Det er jo siiiick. Men vi fikk bare bestått.


JÆRRA, bak logoene er det skrevet kort om bedriftene osv.

DERFOR ER JEG GLAD :-)
Nå skal jeg spise så er det Tinestafetten!

Har du hatt lignende prosjekter ?
Hvordan gikk det ?
Er du med på tinestafetten ?

5 kommentarer

MarenØA

12.mai.2010 kl.15:24

Det gikk RÆVA, klassens styggeste plakat og kjempedårlig hele shiten ;-)

camilla

12.mai.2010 kl.15:30

er med på tinestafetten ja,grur meg litt også, må springe med en stygg støttebandasje og har en sykt dårlig kondis og kommer til å ødlege for hele gjengen..

EliseUN

12.mai.2010 kl.15:58

det deeeer er det treet du brukte 34243 år på å lage altsåååå?

tinestafetten ja, heheh , heartheartheart : )))

meej vetu

12.mai.2010 kl.16:24

vi var saikoo på det prosjektet her, og tinestafetten ja <3333333333333

12.mai.2010 kl.16:42

så kulllli

Skriv en ny kommentar

hits