you got me all night long

Glemt bloggen? NEIDA......joda
Jeg har faktisk vært opptatt. I går dro jeg til Hedda med en gang jeg kom hjem og etter det, så var jeg liksom bare....opptatt :-)I dag har jeg vært så sprek at jeg tok turen til goma barneskole på åpen dag. Nordlandet barneskole sin heter åpen KVELD, fordi vi er kulere. Men uansett, jeg går da fredelig ned bakken mot Express og det, for å stille meg på busstoppet. I det jeg går ved Express, stikker tidenes styggeste fyr ut hode av en sånn stor bil. Han hadde solbriller langt under den hårete nesa, solariumbrun hud og var relativt gammel. ''HEEEHEEEEEEI'' kommer det ut av den stygge kjeften hans og gir meg århundrets pedoblikk. Jeg spydde i trynet hans, åpnet bil døra, dro han ut, slengte han i bakken, tråkka på trynet hans og sparka han til han døde. Alle på Nordlandet stilte seg rundt meg, løftet meg og jublet. Superhero.

Jaok, jeg VILLE at det skulle skje. Men den drømmen ble liksom aldri virkelig. Så jeg gav han bare et bitchlook som dessverre ikke traff han siden jeg hadde på meg solbriller.. Jeg ble forresten pissredd og ba pappa komme og hente meg :) Noe som endte med at jeg satte meg i feil bil og.....
Men jeg fikk meg frem til Lina levende!! Utrolig nok.
Og på åpen dag dere, så skulle jeg ha meg brownies. Uventa, I know. Men jo, så klarte jeg rett og slett ikke å finne den fantastiske kaka, så jeg spurte en eller annen random geek om han kunne finne en til meg. Og vet dere hva??? Han gav meg vanlig sjokoladekake, som smakte dritt!!!!!!!! Jeg klaga og fikk en brownies :) Også dere, HEDDA LIKTE DRITTN!!!!!! Fikk lyst til å skyte henne, men klarte og holde meg. 

Har du en pedohistorie?
Vært på åpen dag/kveld?

6 kommentarer

MarenØA

26.mai.2010 kl.21:27

En gang for 1 eller 2 år siden skulle jeg hjem fra fransisca (altså lang vei hjem) så var det bekkmørkt. Så så jeg et rådyr som hoppet over veien. Så jeg begynte å løpe. Og etter det holte jeg å løpe på en mann med svart kåpe og han følgte etter meg når jeg småløp hjemover. Jeg ble rett og slett superredd for at han skulle kidnappe meg ellns .. :))

julie

26.mai.2010 kl.21:29

ååh, ekkeelt. skulle ut å hente pizzaen min her en dag, så spør dyret: "voor gamel er duh?" så svarer jeg 15, og ser litt rart på han. det neste jeg hører kom ut av kjeften på dyret er "harr de fortallt dei du velldi sexi?". tar tak i pizzaen og springer inn i huset. faen meg stygt.

Hedda

26.mai.2010 kl.21:30

var en kar som satt i en bil, rullet ned vinduet og spurte om jeg ville ha sjokolade en gang. ble jeg redd? NEIDAAA, jeg pissa nesten på meg..

anne-lise

26.mai.2010 kl.21:37

em...... holdes hemmelig tror jeg .. :)

Martin

26.mai.2010 kl.21:38

Det var en gang ei jente som solgte lodd for GOMA IL. Jeg sa hun skulle komme inn og hun bet på. Men jeg var snill med henne og hun fikk taco og pizza. Hun er ganske artig og leke med. Nå ligger hun med teip foran munnen under senga mi :) jeg er redd

Isabel

27.mai.2010 kl.16:59

Jeg har ikke en pedo historie desverre

Skriv en ny kommentar

hits