he could be the one

Jeg fikk plutselig lyst (ble tvunget) til å skrive ett aldri så lite innlegg om min kjære venn Martin Lindholm. Jeg velger og vri det om til en aldri så liten kontaktannonse.

Min kjære venn Martin er en barsk kar. Han er ikke så sterk, så ikke forvent å bli løftet over dørstokken på bryllupsnatta eller hva faen de dumme folka gjør. Men vi kan da late som om han er sterk. Bare for moro skyld. Han har en meget manndig stemme, som kan skremme livet av folk. Jeg blir like redd hver gang (...)
Så er han ganske så sjarmerende og like brun som meg!!! Nå som han nettopp har vært i syden, har han endelig fått den fine fargen jeg har.
Jo, han er sjarmerende sa jeg. Han kan si de søteste tingene, men samtidig være utrolig frekk. Men det er ikke noe man skal ta til seg. Bare overse han i fem minutter, så er han på knær og ber om tilgivelse.
Martin er en gutt som er lett å ha kontroll over. Man kan bruke han til så og si hva som helst. Nesten som en liten, hvit dukke!


Så hvis du vil ha kontakt med denne fantastiske storsjarmøren, legg igjen en kommentar her med navn og nummer, kontakt han på Facebook (Martin Lindholm) eller på msn: martin_blindholm@hotmail.com. Takk for oppmerksomheten, håper DU er den rette! ;););)

Hvordan er din perfekte gutt/jente ?

7 kommentarer

28.mai.2010 kl.22:15

LOVE YA MARTIN
åee :D kjempefin blogg må jeg si,kul header :-)

Laila

28.mai.2010 kl.22:21

Tror ikke man kan definere hvem som er perfekt jeg

Martin

28.mai.2010 kl.22:24

takk for et flott inlegg og to flotte bilder <3<33 ;** ^^^^ :):) :D:D:D <3

MarenØA

28.mai.2010 kl.22:31

martin <3333 ;***;PPp ^^ :pp (L)(L)(L):D:D ;**<3 du glemte av at han er den mest irriterende også sausan!!

28.mai.2010 kl.23:04

martin er jo kul

Maiken

29.mai.2010 kl.13:40

Sv; Takk ;* Haha, samma her! Blir like oppgitt over de latterlige bidragene i esc hvert år ;)

Skriv en ny kommentar

hits