if you can't your way, look for me

Aw, tusen takk for et par søte kommentarer på det forrige innlegget. Blir så glad av sånt :-)

Stod opp til at mamma skulle dra meg med på tur......... Herregud, trodde virkelig hun kjente meg litt bedre. Men neida. Hun trodde jeg kom til å stå opp som som en forbanna morgenjævel, ta frem en bukse og en topp, sette opp håret i en stram hestehale, ta meg en banan og bli med ut. HAHA, DEN DAGEN!!!


åsvartefaen. gigabilde

Egentlig gjorde jeg noe mye verre enn det der. Jeg stod opp, ordna meg en fresh bananshake, kobla av alt som hadde med pc, musikk og tv å gjøre og satte meg ned for å gjøre....................MATTE :-)
Jaja, skyt meg om du vil, men det er fordi jeg har tentamen på torsdag. Heldags i matte om alt vi har hatt dette skoleåret. Så har vi trening, kamp osv. så hvorfor ikke bare øve litt allerede nå? På en søndag. Når det er finvær ute. :-)
Den egentlige grunnen til at jeg øver er fordi jeg hadde 6 i matte til jul, og jeg føler jeg har gått ned litt. Derfor vil jeg satse på 6 på tentamen, siden det kommer til å telle utrolig mye på sluttkarakteren. Åherregud, nok en gang fremstiller jeg meg selv som en nerdejøde............

Men slapp av, jeg har vært ute og! Christina og Elise ringte og lurte på om jeg ville være med på et nytt eventyr! Eller en tur til barnebasen da. Jeg slengte på Lina og vi gikk først til Kiwi også til Barnebasen. Utrolig sprekt av oss må jeg si.
Vi møtte Gjertn, Patrick, Bayar, Erik og Odin som var veldig interessert (desperate) etter å få litt mat av oss. Noe vi selvfølgelig (etter mye masing) gav dem :-)Hvordan tilbringes slike solfylte dager hos deg ? ;o))
Grilla eller bada i år ?

5 kommentarer

anne-lise

30.mai.2010 kl.21:49

hehe... ut å ta bilder eller solings på verandan

har bare grilla noen par ganger hittil :D

julie

30.mai.2010 kl.21:51

- samme som deg der gitt, har gjort matte i hele forbanna dag! satt ute da, men lell..

- herregud, sikkert grilla ti ganger allerede i år. bada derimot..

hedda

30.mai.2010 kl.21:53

ute på trampolina(lol) og spist iiiis

og jeg har grilla 67164728 ganger i år, og jeg bada i mars en gang :))

30.mai.2010 kl.23:19

6 i matte? ikke bare er du kul, fin og morsom, men du er også smart :o

Maren

31.mai.2010 kl.14:26

Grilla i går jeg å !;)

Bada i slutten av mars :D

Skriv en ny kommentar

hits