here comes the sun

Åherregud. Flaueste dagen på lenge.

Jo, dere vet at dere skulle gjette på hva det var jeg hadde planer om å gjøre? Lina, som visste det, gjettet riktig. Jeg har slengt meg på dagens ungdom og tatt sol. NO MORE KVITSAUS, SUCKERS!!!!!!
Neida. Tror ikke det blir så stor forskjell.
Jeg sykla til Karoline, der vi tok sykkelen videre til Brun og Blid. Blid, det var jeg, nå skulle jeg bare bli brun! Heh...
Etter at jeg hadde stilt Karro 87 spørsmål, og fått en solariums guide, gikk jeg inn i rommet og hadde et eget strippeshow i speilet. Kødda, herregud. Men jo, jeg la meg i den derre' solariumstingen da. Ante fred og ingen fare, for hallo, jeg skulle få drømmen min oppfylt. ENDELIG få litt farge. Etter at halve tida mi hadde gått, sendte jeg Karoline melding: ''Skal jeg ta ned det helvetes lokket????'' Men jeg fikk ikke svar. For jeg hadde Karoline sin mobil, og hun hadde min uten penger på. Så der lå jeg. Med åpent lokk i et par minutter til. Men etterhvert begynte hjernen min å virke. Jeg tenkte at jeg hadde sett på film/bilder, at de alltid har lokket igjen. Så jeg tok i, og oppdaget at det gikk an å ta det igjen...................... Så jeg lå faktiks og lo av meg selv hele resten av tida mi... Fint :-)


heh, random.

På sykkelturen tilbake skjedde det mer. Jeg sykla over gangbrua og følte meg hard. Kongen av haugen liksom. Eller brua da. Uten å tenke på at både brua og hjulet mitt er vått etter regnet, sykler jeg som faen nedover og tenker at jeg bare kan bråbremse når jeg kommer til den stoppetingen. Du vet den tingen som gjør at du.......stopper. HERREGUD, jeg klarer ikke å formulere meg skikkelig engang. Så traumatisk var det.
Uansett. Denne planen virket ikke like godt som jeg hadde forhåpninger om. Tvert imot. Tror dere faen ikke at sykkelen glir og ikke vil stoppe da? Jeg hyler noe inn i helvete. Hørtes ut som om jeg ble voldtatt av et svin. Så krasjer jeg hardt inn i den.....stoppetingen.
Så nå sitter jeg her med hofta ut av ledd og leggen min er delt i to. Nei, ikke seriøst, men jeg liker å tro det..

Ah, hardt å dele to slike dype hendelser. Men hva gjør jeg ikke for dere? Nå skal jeg gå tilbake til mattehelvetet. Heldags i matte imorgen. GLÆR MÆÆÆ!!!!!!!!!!!!!! Nei.

Tar du sol? Hvis ja, hvor ofte og hvor lenge?
Lignende hendelser? :)))

8 kommentarer

MarenØA

02.jun.2010 kl.20:43

Har en superfin historie om tryning på sykkel som jeg hudre prosent ikke trenger å skrive ned akkuratt her ;-))) Og nei, har aldri tatt sol ;*

anne-lise

02.jun.2010 kl.20:46

haha, smarte unge :)

julie

02.jun.2010 kl.20:51

hahah, søt du er!

tar sol når jeg begynner å matche den hvite veggen min, så egentlig året rundt, hehee. tar i ca. en halvtime.

hedda

02.jun.2010 kl.21:10

ehm, joa. Jeg tryna på sykkel engang. du vet sånn dritt som er neddi bakken? sånn som vannet skal renne ned i, med sånn gitter foran ? jo, jeg sykla rett oppi den, ble kasta 612874 meter fra sykkelen, jeg døde litt. 1 stk. forstua kjeve og noen døde knær .

02.jun.2010 kl.22:18

vis oss resultat etter solinga da, nå har du forsikret deg en risiko til kreft.... det er veldig farlig å ta sol lell om andre sier det ikke er det !!

02.jun.2010 kl.22:33

når jeg først tar sol, tar jeg i 20 min eller mer : - ) og prøver å ta så ofte som mulig!

02.jun.2010 kl.23:10

hahahah, due gal

Ida Lucie

03.jun.2010 kl.00:02

Hahaha :)

Skriv en ny kommentar

hits