that should be me

Innholdsrik dag. Virkelig.
Sove til ni, miste bussen, komme for sent til tannlegen og får vite at jeg må ha den stygge, stygge plata mi hele sommeren. Jeg får tidenes Kurt Nilsen-mellomrom hvis jeg ikke har den på hele tiden. Bare at Kurt Nilsen-mellomrommet mitt ikke er plassert midt i mellom fortennene. Så jeg ser ikke fullt så jævlig ut.
Heldigvis var selve skoledagen min kort. Siden jeg kom i langfriminuttet, så slapp jeg tre timer og hadde da bare igjen et foredrag å lese opp og to timer med 20 rette finale. Foredraget gikk......................................................fint! Kødda. Det gikk som svarte natta. Jeg hadde ikke skrevet noe, så jeg leste bare opp det Lina skrev for meg. Flink :-)
 
20 rette og hele pakka der var bare kjedelig. Så jeg stod først og gjorde mitt beste for å prøve og følge med. Men det varte faen meg ikke lenge. Så jeg satte meg like godt bakerst på gulvet på ''tribunen'' med Marthe og diverse retards :-)

FITTE, bildene lastes ikke opp. Satser på et innlegg med bilder om litt, nå skal jeg nok en gang LØPE til bussen !

Hvordan bruker dine foredrag å være?

4 kommentarer

MarenØA

04.jun.2010 kl.15:37

DU ØDELA FOREDRAGET VÅRT DA SAUSAN. DU SATT FAEN MEG MED DE BLIKKENE TIL MEG SÅNN AT JEG FIKK LESEPROBLEMER OG LITT LATTERKRAMPE :(::(:(

ida , idaffrt @ nettby

04.jun.2010 kl.15:42

mine bilder går heller ikke ann å laste opp ):

04.jun.2010 kl.16:50

foredrag er kjedelig :(

04.jun.2010 kl.22:29

når kommer svarene på spørsmålsrunden? :))

Skriv en ny kommentar

hits