you were fake, I was great

Beklager fraværet, men jeg har faktisk prøvd å blogge. jeg har bare ikke fått det til. Ikke som jeg vil ha det i hvert fall. Jeg begynner å bli en smule lei, og vurderer en aldri så liten pause. Kanskje hele sommerferien. Er fortsatt usikker på om jeg skal blogge eller ikke i sommer. Om jeg kanskje slår til med et innlegg i ny og ne. Eller rett og slett har fritid nok til å blogge nesten som før. Aner ikke enda. Hva synes du ?

Ufattelig herlig vær i dag. Nesten for varmt. Nesten.
Jeg ordna meg endelig brownies i går. Det er utrolige 30% avslag på brownies på ICA denne uka, så jeg bokstavelig talt løp for å kjøpe. Hadde tross alt ikke spist det siden 29.mai (!!!) og den kosta utrolige 21,- ! Fantastisk kupp.
Gymmen i dag var relativt kjedelig. Siden noen skulle prøve og få bedre tid på Byskogløpet, var lærerne opptatt med det, mens vi andre fikk være frie dyr. Det førte til litt slåball der vi knuste D-klassen, noe de selv ikke ville innrømme siden de er tidenes verste tapere. Når vi fant ut at dette ble litt for lett, å knuse dem i alt altså, så stakk jeg, Mari, Lina og Maren opp i skogen og spiste surblader! Minner meg sånn om barneskolen, da satt vi opp i skogen hvert jævla friminutt og spiste blader. Good times.
Men dette var ikke mettende nok. Så Lina spurte om jeg hadde noe godt hjem, og jeg hadde jo for faen nettopp bakt brownies!!! Hele gjengen gikk i hundre og løp til meg. Mari datt opp i en haug med brennesler, men det var ikke så viktig, vi løp videre. Etter at de spiste om halve (..............) browniesen min, løp vi tilbake og rett i dusjen. Elsker slike gymtimer :-)


Hedda har blitt brun :)


Og det samme har jeg.


Karateguro goes crazy ja

Har du noen gang gjort noe sånt i en gymrtime eller noe?
Har dere hard gym?

8 kommentarer

MarenØA

08.jun.2010 kl.15:30

haha! tror ikke det var så VELDIG mye brownies igjen når du kom hjem jeg altsåå :):):):)

malwi

08.jun.2010 kl.16:14

haha ;D dokker gidde opp etter ballen forsvant.

Ha en fin dag vidre <3

08.jun.2010 kl.16:21

blogg i sommer :)))) pliiizzzzzzzz

natalie

08.jun.2010 kl.17:20

dere knuste oss ikke i slåball, dere hadde overtaket ja, men når vi kom inn vart dere dårligtapere og gikk. Vi er ikke dårligtapter, det er nåkk dere som er en smule det gitt.. Men det var jo artig på begynnelsen da, slår dere neste gang skal du se (A)

kos dæ i fin været sausan <3

random

08.jun.2010 kl.19:32

BLOGG I SOMMER FOR FAEN!!!!!

hedda

08.jun.2010 kl.20:04

spilte volleyball i en time, og sto på skateboard den andre timen. herrrrrlig gym idag altså

anne-lise

08.jun.2010 kl.21:46

blogg i sommer !!!

noen ganger har vi ganske harde gymtimer som 3 km og mila , men så har vi verdens teiteste gymlærer så noen ganger leker vi ........ stivheks og barneleker

torill

10.jun.2010 kl.00:02

SJOKK GURO !!!

Skriv en ny kommentar

hits