singing songs underneath the sun

Til helvete med busser og bussjåfører. Jeg skulle ta meg en fin og rolig tur til byen med Lina og Hedda for å se om det hadde kommet inn noe spesielt. Planen var å møte begge to på neste busstopp, men tror du ikke bussen kjører rett forbi? Og tror du faen ikke den neste bussen gjør det samme? Og to busser til før bussen min kom? Så de gikk ned til sundbåten. MEN TROR DU FAEN IKKE DEN GÅR AKKURAT NÅR DE KOMMER!??!?! Jo.
Takk og lov for snill båt....mann/fyr/dude, som kjørte tilbake. Så vi møttes til sist. Men fikk vi kjøpt noe i det store utvalget av klær her i byen? NEI. Joda, vi kjøpte oss mat på BigBite. Min første gang vel og merke :)
Ellers ble kvelden tilbringt i sofaen på verandaen min. Utrolig koselig å være med venner på sene sommerkvelder.Skal forresten prøve og legge meg litt tidligere etter hvert. Bare i dag sovna jeg tre ganger på skolen, og ikke det at det er så forferdelig, men når det skjer noe flaut hver gang, så er det en annen sak. Den første gangen var i engelsk timen. Når jeg sovner, altså når jeg virkelig ''faller'' i søvn, så FALLER jeg bokstavelig talt i søvn. Det vil si at jeg på en måte får en svak drøm der jeg faller fra en eller annen plass og får tidenes rykninger og ser over gjennomsnittet cp ut. Jeg våkna til at Lina, Ida og Maren hadde sett meg og satt og gapa tre meter hver. Jeg sovna søtt igjen og prøvde og ikke falle. Men da stod jeg plutselig opp til en meldingslyd og 88 øyne som stirra på meg. Jeg gav hele gjengen ''KAFAN E'E???'' blikket mitt og fikk vite at jeg hadde fått melding. Takk til faren til Lina som velger å sende meg melding akkurat når jeg var i dyp søvn.......
Den tredje og siste gangen var faktisk ikke med vilje. Det var naturfag og jeg prøvde mitt beste å holde øynene åpne og faktisk høre på det Arne sa om vann, men det var faen meg ikke mulig. Jeg satt hendene under haka for å holde hodet oppe. Men så faller hodet mitt opp til flere ganger. Og Arne merker det og spør meg om hva som skjer når man tar varmt vann på blod. HVEMFAEN VET DET DA?? Hedda gjorde tydeligvis det, så hun hvisket svaret til meg og jeg sa det :-)

Takk og lov for fri i morgen siden 10. skal slite ræva av seg og oppleve et aldri så lite helvete på skolen. Muntlig eksamen med andre ord. Så planene er vel nok en tur til byen med Karoline etterfulgt av grilling på en eller annen strand. Gleder meg !

Har planer om å bli brunere.....

...men det trenger jeg jo ikke. Ikke min spinkle hånd forresten. Mine ligner mer pølser. Neida.

Har dere fri i morgen?
Sovnet i timene?

4 kommentarer

hedda

08.jun.2010 kl.21:41

gleder meg til fri i morgen ja ! og siden du sover i timene, må jeg følge med for å gi deg svaret på sånne enkle ting.

og herregud, så normale vi var på det bildet da :)

anne-lise

08.jun.2010 kl.21:45

vi skal på freikollen heller vii ... :)

haha, har ikke sovna men ganske nært på i en rle time

hannerd

08.jun.2010 kl.22:16

skal på freikollen jeeg åå(:

Har vært nært på å sovne et par ganger jaa..

MarenØA

08.jun.2010 kl.22:40

herregud, det var så støgt når du falt, særr! Sovnet en gang i 2.klasse når hele klassen satt og stirret på meg, så lot faenmeg læreren meg sove til friminuttet var over. Såå takk og det var såååå herlig. Skjønner deg godt sausan! ;-)))

Skriv en ny kommentar

hits