solkatastrofe #2

Hei. Jeg har hatt tidenes søndag. Det finnes to typer søndager. En der du ikke orker å røre på ræva di og en som er utrolig stygg, stressende, frustrerende og en anelse spennende. Vel, jeg har da opplevd sistnevnte for en gangs skyld. Dette blir en lang historie, så ta på deg de stygge lesebrillene dine, finn frem godstolen, sett deg i den beste posisjonen, stikk og drit om du må det, hent gjerne brownies og du må gjerne samle sammen venner og familie.

Neida, går rett på sak. Jeg skulle ta sol for andre gang med Karoline. Karoline droppa meg når jeg var på vei til henne fordi hun skulle..................''rydde''. Så jeg dro ALENE!!!! Dere skjønner vel allerede at dette umulig kunne gått bra. Jeg sendte henne 45 meldinger på vei dit, og ringte henne 38 ganger når jeg kom frem. Jeg gikk fredelig mot baksiden av futura og sang ''I throw my hands up in the air sometimes, saying AAAYOO. Gotta let go. I wanna celebrate and live my life, saying AAAAYO, baby, let's go. Cause we gon' rock this club, we gon' go all night, we gon' light it up, like it's dynamite....'' osv. HØYT. Det var da en mann som ''jogga'' forbi og så ufattelig dumt på meg. Men jeg gav faen, fordi han så forbanna idiotisk der han sprang som ei kjerring selv. Så jeg sprang etter han, krøka han og gikk syngende videre.

Gud, det var bare usaklig. Uansett, så kom jeg frem og ante virkelig ikke hvordan jeg skulle gjøre noe. Så jeg ringte Karoline og spurte om hvordan jeg skulle få vekslet 50-lappen min. For jeg prøvde å stappe den inn i ei sånn stripe i automaten ved døra, men fant senere ut at det var til solkort, ikke kontaner...... Jeg ble kommandert bort til bowlingen for å veksle. ''Åja, okei, takk, skal få til resten selv'' sa jeg. Men neida, den dagen jeg får til noe selv. DEN DAGEN. Jeg ringte henne igjen like etter. ''Ska æ bare pytt på pængan, gå inn og klæ av mæ???'' starta jeg samtalen med. Og jeg fikk et litt oppgitt ja tilbake og la meg endelig inn! MED LOKKET IGJEN!!!! Men jeg glemte og vaske solsenga da.... Nå får jeg mest sannsynlig HIV/AIDS/Klamydia i tillegg til hudkreft.
 
Sånn sett ble solinga vellykket. Jeg fikk til og med litt skille. Veien hjem derimot. Dramatisk. Jeg kom ut til et regnhelvete og fikk med en gang selvmordstanker. Jeg stilite meg på busstoppet i håp om å rekke kampen til CFK (jeg utrolig nok ikke skulle være med på) som startet om et kvarter. Karoline mente det mest sannsynlig ikke kom busser, siden det var søndag. Så jeg gav opp håpet selv og la meg ned for å død. Ikke faen om jeg skulle sette en fot utenfor skuret tenkte jeg, så da fikk det enten komme en buss, eller så forble jeg der resten av natta. Men etter 7 timer (5 sekunder) reiste jeg meg opp og så gjennom kontaktlista mi. For nå har jeg endelig fått litt cash på mobilen, noe jeg ikke har hatt siden svartedøden. Jeg prøvde Hedda, men de hadde ikke bil. Lina spilte jo selv. Pappa var borte. Så jeg prøvde like godt Rune, som hadde sykkel. Selv om han ikke har lappen og det kunne være greit farlig, var han faktisk villig til å kjøre meg. Snakk om å være god venn. Men før han rakk å komme, kom faen meg den helvetes bussen! Dumme Karoline kan jo ingenting............. Jeg ble overlykkelig, rulla meg litt rundt i en dam, slo hjul og gikk inn.

Jeg kom endelig frem til banen, men så ser jeg faen meg ikke en sjel på banen!!! Det var da jeg la meg ned for å dø en siste gang. Men så oppdaget jeg noen av de på laget og Gud gav meg livet tilbake. Det var visst pause :-)
Jeg burde forresten bli kåret til årets CFK supporter! Gått gjennom et helvete for å se en halv kamp.

INNHOLDSRIK DAG. Takk for meg.

Skjedd lignende?
Hvor lenge bruker du å ta sol?

14 kommentarer

hedda

13.jun.2010 kl.22:05

hahahaha, jeg dør litt

mej vettu

13.jun.2010 kl.22:05

liker dette

13.jun.2010 kl.22:07

hahahahahaaha, geniaaaaaaaaaaaaaaaalt!

anne-lise

13.jun.2010 kl.22:11

hahhaha !

tar ikke sol

julie

13.jun.2010 kl.22:54

haaha, sykt søt du er!

ailin

13.jun.2010 kl.22:58

du erjo så sint,søta

Maren

13.jun.2010 kl.23:03

hahaahah, du er god !

Tar ikke sol :D

elisabethk

13.jun.2010 kl.23:18

hahah, ler meg skakk !

- jeg tar sol i 36 min :-) men jeg tar ikke sol så ofte som jeg gjorde før.. rynker, ikke faen

HanneGP

14.jun.2010 kl.14:38

haha, du er sinnsyk på skriving, elsker å lese ;*

Andrea Gjendem

14.jun.2010 kl.15:59

Haha lo så gale da du skrev at du sprang etter han og krøka han XD

Neij, pleier ikke å ta sol ;*

Maiken

14.jun.2010 kl.16:47

haha, jeg dør! søt du er

MarenØA

14.jun.2010 kl.18:30

haha! ler faktisk! Så sjukt typisk deg detder

14.jun.2010 kl.22:10

hahaha, du skriver utrolig bra!:) søt du er

Suzanne :-)

18.jun.2010 kl.14:25

hahahahaahah

Skriv en ny kommentar

hits