brun, blid, sprek og sunn !

Ræva mi kunne skrevet bedre innlegg enn det forrige jeg skrev på 5 minutter, så det ble slettet. Enkelt og greit.

Lyst til å høre om det nye livet jeg har startet? Ikke? Å nei, forteller det likevel jeg.
Det hele startet i går. Jeg kom hjem fra skolen og stresset flesket av meg for å pakke og ta bussen med Lina til trening. Pappa var ''opptatt med noe'' og kunne ikke kjøre oss denne gangen. Hele treningen så orka jeg faktisk å slite meg ut litt, utrolig nok. Også gikk jeg hjem. JEG GIKK HJEM delvis FRIVILLIG!!! Da snakker vi fra NVH og over brua. Fantastisk. Men det er fortsatt ikke utrolig nok. Lina kom på et aldri så lite vm-kveld-besøk. Joda, det ble ikke sett så mye på vm, men vi stakk ned på ica for å kjøpe....................WAIT FOR IT...............BANANER!!!!! Sykt random, men vi skulle lage bananshake av kun banan og melk. Ikke usunn is. Er så stolt.

Og i dag, en fantastisk sprek dag. Lina sykla først til meg, der vi tok sykkelen videre til Brun og Blid! Linas første gang, så nå var det jeg som skulle bli skutt med spørsmål. Kjente meg hard, soldronning liksom. Kan alt. Jeg merka også at jeg garantert hørtes ut som tidenes idiot når jeg spurte Karoline om dumme ting. Som å lukke lokket. ER DET MULIG???
Denne solinga ble merkbart bedre. Jeg følte meg pro der jeg lærte Lina det, og sendte henne inn. Det var som et øyeblikk der faren akkurat lærer sønnen sin å sykle og gir slipp. Rørende. Fikk ei tåre i øyekroken. Uansett. Det gikk supert med henne. Meg derimot. Ja. Dere vet da med meg. Putter 20 kr. inn i ei ødelagt maskin................................. Og jeg nekta å bare ta sol i 11 minutter, så jeg måtte vente på Lina. MEN med min flaks, så kom superrune til unnsetning med 20 nye kroner til meg. Fantastisk hvordan han alltid på en eller annen måte redder meg. OG NÅ HAR JEG BLITT MERKBART BRUNERE!!!!Men det var ikke dette som var den spreke delen. Vi sykla jo hjem igjen, der jeg rakk og skifte og gå rett ut igjen for å gå med Lina og faren på Kvernberget. DEN BRATTE SIDEN!!! Første gangen i hele mitt liv. Og det var faktisk ikke så slitsomt. Jeg kutta meg bare på en stein, fikk samtidig astmaanfall, mista mye blod, fikk ikke puste, falt utfor et stup og døde. Lina og faren lo og gikk videre. Hehe, good times.
Neida, jeg blødde da, og astmaen slo til greit hardt. Men jeg kom på toppen først av alle! Ikke fordi jeg er sprekest, kjappest eller noe, men fordi jeg trygla og ba om at de skulle gå saktere og la meg spurte forbi og skrive meg inn først :-)
Tilbake sprang vi ned den bratte, livsfarlige bakken. Eller de gjorde det. Jeg sklei med en gang jeg skulle løpe, så jeg hadde angst og gikk saktere enn..............FAEN, nå har jeg tenkt i en time på hva faen jeg kan bruke som eksempel, men jeg gir opp. Jeg gikk sakte i hvert fall.

Dette gjør jeg forresten fordi jeg skal bli modell:


Kjempe snasnt med genseren langt over fitta :-)

Lina gjør det for å bli en del av AF1 eller A1 eller B2 eller hva faen.


Martin..............ser bare dum ut.


Går du ofte på Kvernberget?
Eller trener frivillig?

5 kommentarer

elisabethk

15.jun.2010 kl.22:51

jeg har ikke vært på kvernberget på leeenge.. men egentrening har jeg nesten hver dag :)

15.jun.2010 kl.22:54

...........

julie

15.jun.2010 kl.23:00

HAHA, jeg trener ALDRI. neida. joda.

Lars Georg

16.jun.2010 kl.02:33

trener ikke, med unntak av de sløve gym-timene vi har en gang i uka
trener ja ;)

fin blogg ;)

Skriv en ny kommentar

hits