overnatting for to uker siden

Verken Gud, Allah, Jesus og Hans disipler, Buddah eller Obama vil at jeg skal bli brun. Ta sol liksom. Jeg aner egentlig ikke hvorfor Obama endte opp med den gjengen, men jeg kom ikke på flere hellige folk. Uansett, det har seg sånn at hver eneste gang jeg skal ta sol, så MÅ det skje noe galt med meg. Denne gangen var ikke den verste. Jeg tok den solsenga som så kulest ut og la meg inn. De dritkule, blå lysene slo seg på og jeg prøvde å sove de få minuttene for å ta igjen litt søvn siden Lina vekte meg 11(!!!!!!!). Uansett, så gjør jeg meg klar til å bli enda brunere. Men neida. Jeg kjenner ikke litt varme engang. Tvert imot, jeg lå heller der og frøs halvt ihjel. Bortkasta penger på null brunfarge....... Lurer på hva neste Brun og Blid tur bærer på.


Er det bare meg eller er vi jævlig søte her? Ja, det er et spørsmål dere skal svare på som kommentar. Tatt klokka 06:13 forresten.

I går, for to uker siden eller noe sånt, jeg husker egentlig ikke når, så lå Hedda over. Ufattelig innholdsrik kveld/morgen. Sjansen for at noen av oss kom til å sove før vi virkelig hadde gått tom for krefter og ikke fikk opp øynene var svært liten. Vi mista både krefter og liv da i seks-sju tida neste morgen. Vi sovna endelig da med andre ord. Eller jeg gjorde i hvertfall det. Jeg aner ikke hva Hedda holdt på med, men hvis jeg ikke tar helt feil så satt hun under skrivebordet mitt og slikka stortåa på den høyre foten sin. Mest sannsynlig egentlig. Men før Hedda koste seg på denne normale måten så så vi skrekkfilm, nærmere bestemt The Ring. Den lå ufattelig høyt på diverse lister over de skumleste skrekkfilmene, men den var faen ikke halvparten så skummel som de skulle ha det til. Ja, vi skvatt helvetes mye et par ganger, Hedda tissa på seg, men vi forventet litt mer. Ellers en koselig morgen :-)Den siste delen spørsmålsrunden kommer.............en dag.

Tips til skrekkfilm?
Eller film generelt?

6 kommentarer

lina

21.jun.2010 kl.20:20

alltid like søte dere

anne-lise

21.jun.2010 kl.20:21

råsøt jaa

Hedda

22.jun.2010 kl.03:47

Åfyttihælvete så søte vi var ! Heldig med den..

Anbefales på det sterkeste å slikke stortåa si btw !

:))

22.jun.2010 kl.10:09

tips til skrekkfilm : Saw

22.jun.2010 kl.13:21

kan du være så snill, å blogge om noe annet enn at du tar sol? :)))

sausan

22.jun.2010 kl.13:26

Anonym: nei, min blogg, så jeg skriver om hva jeg vil :)))

Skriv en ny kommentar

hits