fuck em' all, tell 'em all eat shit, here we go again

Hei igjen mine kjære nazi lesere. Isteden for å angripe meg med ord som ''pekkfaen'' når jeg sa at jeg skulle ta pause, kunne dere ha oppmuntret meg med fine, vennlige ord til å starte igjen. Men neida. Og likevel er jeg tilbake. Men KUN for å skryte av livet mitt og turen til Frankrike.

Siden sist har jeg vært ute og kjørt lettsykkel eller noe sånt en kveld. Selvfølgelig kjørte jeg ikke selv, greit at jeg er litt syk i hode, men det går grenser. Jeg har ''sett'' en god del VM kamper. Grått fordi Argentina tapte. Hatet Tyskland. Og EID hardt i Fifa! Hvis du ser bort i fra hva stillingen ble, men så er ikke det den viktigste delen i spillet. Jeg har følt meg innestengt, og vært innestengt. Jeg har også følt meg alene, uelsket, ensom og grått altfor mange kvelder. Noen gang hatt den følelsen der du føler det ikke er en sjel som virkelig elsker deg? At du ikke er noens nummer en? Det er sånn passe jævlig, men det var heldigvis bare en kort emo periode. Nå er jeg litt mer livsglad igjen.
OGSÅ DERE!!! Jeg har gjort tidenes mest idiotiske ting og tisset i en kopp to ganger på fire dager!!! Nei, jeg gjorde det ikke fordi jeg kjedet meg en trist lørdagskveld og tenkte jeg skulle undersøke pisset mitt for fun.... Jeg var til legevakta :-) Ikke noe alvorlig nei, men magen min lever sitt eget liv og lager et aldri så lite helvete der nede. Sånn ellers har jeg det relatvit bra.

Men nå er det faktisk litt fint vær og Lina kommer endelig hjem idag, så jeg skal kose meg med henne, brownies, vmfinale og milkshake. Kan det bli bedre?


sexi meh og lina :-)

Har forresten ikke minnekort for øyeblikket fordi det lille stygge, cp monsteret har rota det bort. Lillesøstra mi altså. Så med mindre dere vil låne meg et minnekort til mitt nye kommer, så blir det ikke mange bilder fremover.

Hæppi med comeback?
Hva ser du frem til i sommer?
Hatt slike emo-perioder? :-)

7 kommentarer

anne-lise

11.jul.2010 kl.14:53

endelig begynte du igjen søta !

julie ingeborgvik

11.jul.2010 kl.14:59

på tide du er tilbake, begynte å få abstinenser!

hanna&elin

11.jul.2010 kl.15:27

ååh, bra du begynte igjen søtii!

shayan

11.jul.2010 kl.20:25

jeg er ikke et cp monster -.-'' fu!

11.jul.2010 kl.22:46

bra du er tilbake saus!

MarenØA

12.jul.2010 kl.21:42

endelig nytt innlegg altsåå ! ;€

gurolervaag

12.jul.2010 kl.22:53

ehaehaeh, din tosk, ganske så sikker på at du pissa i den koppen jeg ! :D

Skriv en ny kommentar

hits