soldes

I går var det overskyet. 30 grader, men overskyet. Hvordan i helvetes navn skal jeg få farge da?? Sola kan ikke holde på slik. Seriøst uakseptabelt. Men vi fant jo på noe likevel, nemlig SHOPPING igjen. Elsker virkelig å shoppe her, sykt mye fint på salg, eller soldes om du vil. Og salget er ikke som i Norge, selvfølgelig. Der er det jo sånn af de tar frem det styggeste de har av klær og setter ned prisen noen kroner. Her snakker vi masse fint til under halve prisen. Selv fulle prisen er billigere enn det den ville vært i Norge. Vurderer å flytte hit.


Noe av innkjøpene.

Senere på kvelden dro vi til ei elv eller noe. Det var et show med masse vann, fyrverkeri, bilder og slikt. Vi kom jo helt random, så vi ante ikke hva som foregikk egentlig. Først havna vi lenger bak, og Shayan skulle ta et bilde av dette såkalte showet.


Så fint gikk det.............................Jeg derimot, fikk presset meg frem og et par stygge blikk senere stod jeg fremst! Blitt skikkelig vant til slike stygge blikk at jeg gir faen nå ! :)Nå klikker folket på meg fordi alle har ordnet seg og er klare til å gå ut, mens jeg ser relativt stygg ut og nå skal bruke to timer på å ordne meg. Spørs om jeg orker. Skal heller legge meg i dvale tenker jeg. Mensensmerter på ferie er noe av det verste jeg vet om. Og det at det virkelig er et rent helvete denne gangen gjør ikke saken bedre.

Shopper du mye når du er på ferie, eller går det mest i soling og bading?
Hatt skikkelige mensensmerter under ferien?

6 kommentarer

Maiken

18.jul.2010 kl.15:23

Fine ting du har kjøpt deg, og fine bilder :) God bedring da ;)

henriette

18.jul.2010 kl.17:59

haha, kjekt med overskyet regner jeg med :D

håper du koser deg, sausi

18.jul.2010 kl.18:10

du blir brun sjøøø ;)

oda

18.jul.2010 kl.18:26

fine ting du har kjøpt deg !

håper du koser deg masse søti;*

MarenØA

19.jul.2010 kl.00:53

- sånn ca begge deler :-)))

- jafaen! ska æ låvva'æ :o))

god bedring da brunsaus ;€

anne-lise

19.jul.2010 kl.20:27

sånn passe, går vell egentlig mest for soling og bading men noen klær blir kjøpt :)

kos dææ !

Skriv en ny kommentar

hits