paaaaris

Vi var på fyrverkeri-vannshow greia i går og. Fy faen så fint det var! Dere vet jo at når jeg først var der så så jeg kun noen stygge, brune, rynkete, skalla bakhoder i begynnelsen, så jeg fikk liksom aldri med meg halve greia. Denne gangen dytta jeg alle de fattige folka unna og fikk meg frem foran alle. Fikk steingod utsikt over hele showet, men jeg glemte kameraet da, så null bilder. Etter mye ''WOW, OIII, FITTEEEEE'' og slikt, så var det noen nolifers som dansa! De var syke, så det ble enda mer ''WOW, OIII, FITTEEEE''.
Så har det seg sånn at jeg og det ene søskenbarnet mitt på 15 alltid prøver å lage så mange minner som mulig ved å gjøre, ja... uforglemmelige ting. Enkelt og greit. Så i går på vei hjem, sliten etter all ''WOW, OIII, FITTEEEE'' opplegget, så tenkte vi at vi bare skulle gjøre noe sykt random og dumt. Siden det var litt mørkt og sent, tenkte vi at det passet perfekt å bare løpe rundt i gatene, hoppe og hyle. Bare se relativt dumme ut egentlig. Jadajada, vi fikk SYKT mange stygge blikk. Også fra foreldrene våre. Men hallo, jeg hadde det morsomt OG jeg fikk forbrent kalorier! Noe som trengs. Fyfaen, jeg overdriver ikke engang når jeg sier at jeg har vært på Maccern hver dag. Opp til tre ganger pr. dag faktisk. Men jaja, godt å ha litt flesk å varme seg på om vinteren egentlig. Idag gikk vi bare rundt og sang HØYT. Burde prøves!


Koz på Mc :-)
Ja, vi er så brune.

I morgen dere, så skal jeg ENDELIG til Paris! Gleder meg som en liten unge. Vennligst ikke kom med at jeg er en liten unge. Jeg er skikkelig voksen liksom. Jeg bestiller min egen mat selv på maccern forfaen. Hvis ikke det viser at jeg er voksen, så vet faen ikke jeg. Uansett, så må jeg stå opp i åtte-tiden der hele familien på 12 ( :-)))) ) tar toget dit. Vi skal bare være der i to-tre dager da, så det blir bittelitt shopping, Eiffeltårnet og andre slike franske, kule ting jeg ikke kan navnet på. Nevnte jeg at jeg gleder meg som en liten unge?

Sånn utenom det så kjeder jeg meg egentlig. Derfor går tiden ut på å ta bilder som dette ute....


Og i garderoben..
Jeg får sove og trene nå. Har noen merket at man trener ræva når man triller vogn? Vrikker liksom så mye at det blir trening? Eller.....kanskje det bare er meg. Jaja, får sove da. Elsker å sove på samme rom som hele motorsykkel-koret. Snorking ja, Helvetes bråk. Glad jeg har iPoden min i slike stunder. Takler ikke snorking.

Ofte på BK eller Maccern?
Beste sommerminnet ditt?
Snorker du? :)

8 kommentarer

28.jul.2010 kl.23:39

Nei, ikke egentlig

Ahh, masse gode sommerminner :)

heldigvis ikke....tror jeg

Hanne

29.jul.2010 kl.00:01

ikke noe særlig ofte, men gjerne en tur på BK iblant :))
Minner med venner er vell de aller beste + kreta i år tenker jeg.
Neei, tror da ikke det.. håper jeg..

julie ingeborgvik

29.jul.2010 kl.13:10

ååh, gled deg til paris! er så sykt fint der. kos deg søtii!

29.jul.2010 kl.15:00

Åååh, der er så like alle sammen! Kan se dere er i slekt :))

Kos deg videre da!!

Martin

29.jul.2010 kl.21:34

Er egentlig ikke så ofte på burger king. Spiser bare Frokost, Lunch, Middag og Kveldsmat der.

MarenØA

30.jul.2010 kl.01:17

Haha,martin! Ikke faen om jeg drar på bk mer,jeg ble matfogifta der ferrsøren! Kos deg i paris sausii ;*

MarenØA

30.jul.2010 kl.01:18

Haha,martin! Ikke faen om jeg drar på bk mer,jeg ble matfogifta der ferrsøren! Kos deg i paris sausii ;*

wertghjkløæ

01.aug.2010 kl.17:46

du vet jo meg og bk sausi:D

savner da vi var sammen hver dag hver sommer før

Skriv en ny kommentar

hits