your biggest mistake

Glemte liksom hele bloggen ei stund jeg. Ups.
Jeg kom hjem fra fantastiske Paris for muligens en uke siden. Vet ikke. Så nå sitter jeg godt plantet i min gode gamle seng her i Kristiansund. Naken vel og merke. Jaja. Uansett, så vet jeg ikke om jeg orker å blogge om Parisdagene med tanke på at hukommelsen min har glemt så og si alt som har skjedd. Men hvis dere har lyst på en liten bildeserie, så kan jeg vel få til det?

Tror jeg tar en aldri så liten bildeserie nå og jeg. Bare så jeg kommer på hva som har skjedd etter hvert bilde. Jeg burde faen ikke være blogger med denne fine hukommelsen ass.


Lina kom innom dagen etter at jeg hadde kommet hjem. Ufattelig godt å se henne igjen!


Hun hadde med seg verdens søteste eske, med syktsykt søt tekst på!


Og inni lå tidenes gave!!! Hun kjenner meg for godt altså.


Vi bakte browniesen og hadde en aldri så liten piknik i hagen !


:]


Så fant vi en liten planke å sette selvutløseren på, men tror dere faen ikke at en stygg liten katte av alle ting stiller seg RETT foran?


Hehe, sommerkoz =P


En liten stund etter at Lina dro hjem hadde vi egentlig planer om å se Greys, men så dukket sykkelgutta Fredrik, Jonas, Even og Vegar opp og ødela planene helt...... Neida, var faktisk utrolig koselige. Faktisk, heh


Satt meg senere på sykkelen og så relativt hot ut.


Noe vi alle tre gjorde her og.


Og her :-)
Dagen etter tok jeg turen til Lina! Faktisk godt å se familien hennes og. Faktisk, heh. Her har vi også den dagens outfit. Jeg er så lekker......


Har egentlig veldig mange fine bilder av oss, men i fare for å bli hengt av søstrene Lyster, så lar jeg fint være å legge ut noen av dem :-)


OG, det har kommet ripsbær fant jeg ut!!!Favorittbæra mi, så jeg stakk

Vi dro senere på Kvernberget med faren. Min kjære turkamerat :-) Har blitt ganske så sprek egentlig, var der i dag og! Men den fine turen skal jeg nesten spare til ett LITT bedre innlegg. Dette har liksom vært det verste innlegget skrevet siden svartedøden. Jaja, bedre enn ingenting I guess.

Vil dere ha bildeserie fra Paris?

4 kommentarer

Hanne

07.aug.2010 kl.14:44

paris jatakk!

hannaogelin

07.aug.2010 kl.15:57

haha,søtee katta derda !

MarenØA

07.aug.2010 kl.17:49

aw, shitsøt katte! og jaa,bildeserie delux ;*

Maiken

07.aug.2010 kl.22:27

tror lina og maria er naboene til besteforeldrene mine, hvis de bor i et blått hus på goma ikke langt unna ica :p

Skriv en ny kommentar

hits