jobb

Hei dere. Idag har jeg vært på jobb. Eller ''jobb'' da. Heh. Nei, jeg har verken blitt hore, browniesbaker eller pizzabudbringer. KØDDA, jeg har blitt sistnevnte. Ja okei, det er ikke direkte en jobb, ikke en ''jobb'' engang. Har seg bare sånn at de dagene pappa har fri tar han like godt turen innom Milano og bringer for dem, noe han gjorde før. Jeg har da så helvetes lite å finne på at jeg like godt blir med. Selv om det var en veldig kort og smålig kjedelig jobbdag idag, så funka det. Jeg satt jo for eksempel fast håret i bildøra, noe jeg ikke merka før vi hadde kjørt et stykke. Så jeg fikk liksom pappa til å stoppe midt i gata for å åpne døra, dra inn hodet mitt og lukke den igjen. Fin biltur! Så veldig mange sjarmerende folk jeg virkelig ikke ante bodde i byen. Sånne feite gutter med langre krøller ned til knærne, eller andre veldig smarte, feite menn med lommeboka i bilen isteden for å ha den inne i huset....ja, feite pizzaetere generelt. Ikke misforstå meg, selvfølgelig har jeg ikke noe imot litt store mennesker! Tuller bare :-)

Jeg tror det beste med ''jobbdagen'' min idag var at ''kollegaene'' (lol) mine ba meg inn på mat! De sa liksom ''do må spise mat har!!''. Og jeg sa liksom ''neialtså, æ e så mætt atte, ta trængs issje ;););)''. Så de sa liksom ''jammen do må!! Ike no valg''. Så etter mye om og men, tenkte jeg la gå, jeg blir vel slakta hvis ikke, så jeg tok meg en burger. Og de bare ''hip horra!!!!''. Jaja, en veldig feit (men også veldig god! Annbefales faktisk) burger og ei litt feitere ræv senere var det ut på nye eventyr igjen. Jeg turte jo faktisk ikke å levere selve maten da. Siden jeg ikke kunne med den derre kort-betaler-maskinen enda. Får nesten vente med det til en ny ''arbeidsdag''. Nå venter jeg på lønna mi for å ha oppholdt pappa under sin arbeidsdag. Han kom faktisk med ''jeg har aldri i hele mitt liv hatt så vondt i hodet på jobb før....'' BARE fordi jeg hadde på litt musikk og sang litt med!!!! Galskap.Har du en sommerjobb eller jobber du til vanlig?
Hva vil du jobbe som?
Ikke i fremtiden, men akkurat nå.
Har jeg blitt litt brunere???? :-)

5 kommentarer

Hanne

08.aug.2010 kl.01:00

jeg jobber på ergoooo i sommer og til vanlig, mest randome plassen sør for nordpolen!!! atm vil jeg mye heller jobbe på en lekebutikk, eller biblioteket, som den lesehesten jeg er :-)

Lars Georg

08.aug.2010 kl.01:35

Jeg jobber ikke til vanlig, men hvis jeg absolutt hadde måtte jobbet kunne jeg tenkt meg å jobbet i butikk/klesbutikk, bare jeg slipper å sitte kassa på coop, eller stå på bigbite og stresse meg ihjel :)

Du er brunere enn meg iallefall, jeg blir bare brun på bena også får jeg noen få fregner i ansiktet, irriterende..

Ruthk ▲

08.aug.2010 kl.10:13

sv: ååå, så søtt sagt! blir så glad av slike kommentarer. Tusen takk :DD du var utrolig pen btw, elsker brune øyne :)

anne-lise

08.aug.2010 kl.11:44

- jobber ingen steder , har en malejobb hjemme da.......

- es, aner ikke helt hva jeg vil jobbe som atm :D

08.aug.2010 kl.23:49

Ja du har blitt brun :)

jeg har ikke sommerjobb

Skriv en ny kommentar

hits