roser

Herregud. Tidenes flaueste dag. Noen som var og så på alle løperne i byen igår? Eh, ja, sånn ca. halve byen var der. La oss ta et annet spørsmål da; Noen som så ei ku løpe helt bakerst med en stygg bror i hver hånd? Vel, bare så det er klart så var ikke den idioten MEG. Okei? Tror idioten kommer på tv siden NRK bare måtte sette kameraet i trynet hennes. Vet hun kanskje ligner på meg, men jeg sier det igjen, det var ikke meg! Hadde aldri dritt meg ut så mye ass. Stakkars jente.

Jaja, glad jeg hadde en finere dag på byen. Shoppa litt med Karoline og Sofie og slikt. Kødda, vi var senterhengere. Neida. Joda. Fant uansett to RÅsøte skaphåndtak! Eller Karoline fant dem da. Mine var jo helt ødelagte og rommet ble mye søtere av de små tingene der, faktisk.
Merker først nå hvor elendige vi var til å male rommet :-) Tipper jeg kommer med et innlegg om det en gang i år.

Jeg er forresten ferdig med dag 4 (???) av Ramadan. Til dere som faktisk vet hva dette dreier seg om og føler det er helt uinteressant så kan dere stikke tilbake til de kjedelige livene deres. Men til dere med færre hjerneceller, så kan jeg vel forklare litt. Som de fleste vet så er jo jeg muslim, selv om det ikke alltid virker sånn. Heh. Men vi har da en måned i året der vi faster. Altså, vi spiser ikke fra soloppgang, til solnedgang. Og for hvert år så starter Ramadan ti dager tidligere, i år så havnet den på slutten av sommeren. Noe som vil si lange dager, altså null spising fra 03.00 til 22.00. Er ikke verre liksom :-)) Men dagene blir jo kortere etterhvert, så nå har det allerde gått ned til 21:40 snart. Og det er ikke så vanskelig som folk skal ha det til egentlig. Min kjære, kristne venn, Elise Gils er jo fast bestemt på å få til dette, og hittil så har det visst gått supert! Hun er faktisk veldig flink. Er jo kanskje lett for meg siden jeg sover til fire, og da bare har igjen under seks timer. Det er utrolig godt når man er ferdig da, blir skikkelig stolt og stapper i meg nok mat til halve Asia.

Jaja, ble mer en RLE time enn ett vanlig innlegg dette da men.
Gleder meg bare vilt til imorgen jeg nå. Får endelig se Hedda etter TO måneder. Helt sykt. Så skal vi muligens ha en shoot, så kanskje jeg deler noen av bildene av vakre moi ;o))) Neida.

Så dere den dumme jenta som ikke var meg?
Synes om håndtaket?
Hadde du klart å faste?
Gleder du deg til å se noen?

Nok spørsmål for idag, nå skal jeg stappe i meg brownies mens jeg kan!!!

2 kommentarer

Myriam

17.aug.2010 kl.12:02

fin jente som løp ja :]]

sultaaarn

18.aug.2010 kl.04:09

skal sågale greie en måned :-) uten 0 problem

Skriv en ny kommentar

hits