kul

OKEIDA, siden dere maser så jævlig så skal jeg blogge igjen. Herregud, dere MÅTTE ikke spamme kommentarfeltet i det forrige innlegget mitt ass. Jævlig unødvendig gjort av dere.

Idag møtte jeg noen skikkelige kule folk, dere. Sånne jævlig kule, vet dere. Alex, Ole, Hallvard/Håvard/Svensken/Jeghuskkerikke og en stygg Greger tror jeg de het. De var kjempekule. Kult å bli kjent. Kult å tigge etter penger til en liten milkshake til 10 kr også. Nok kulhet for idag. Håper dere ikke tror noen fikk meg til å skrive dette. For det var det ikke. Så klart.


Ingrid underholdt med et lite strippeshow !
Naken Gina....


Pen Gina.... :-) (PLIS ikke drep meg for dette. Ikke min feil at du lager slike vakre uttrykk når jeg tar bilde, du vet hvor bildene ender opp hen. Ha en fin dag videre, Gingin !)Vært i skjærva de to siste dagene. Jeg har faen meg skille!!!! Kødder ikke. Skulle gjerne vist dere det, men da må jeg vise boobza' mine liksom. Skal spare dere for det. Selv om de falt ut når jeg løp litt idag og fettet velta og rista. Tror det var et vakkert syn. Det var jo mye finere vær i går, så det ble mye mer soling da. Og litt turning. Følte jeg, Karro og Camilla virkelig eide Fride og Ann Hege i turn. For hallo, jeg klarer jo spagaten!!! Men rulle kråke derimot......det er en annen sak. Har gått frem og tilbake helt alene over den to mil lange innlandsbrua de to siste dagene. Herregud, så pissredd jeg var. Måtte seriøst synge for å tenke på noe annet. Og jeg kødder ikke når jeg sier at jeg synger høyt ute. Gjør det bare på slike plasser da, bruer liksom. For med mindre det er noen bak/foran deg så er det jo ingen som hører deg. Hvis ikke man synger fittehøyt så bilfolk hører det. Gikk heldigvis med Sofie og Ailin (og de kule gutta) over der i dag da. Siden de skulle på noe trafikalt noe :-) Har faktisk litt lyst til å kjøre opp jeg og! Hvis jeg tør en vakker dag. Men da vil jeg heller kjøre opp til lettsykkel. Kulere ass. Passer en kul person som meg bedre og.


Har du lyst til å kjøre opp til lettsykkel/moped/ellerenannentingjegikkekannavnetpå ?
Vært mye i skjærva?

Én kommentar

ailin

17.aug.2010 kl.20:11

haha, bra sausii

Skriv en ny kommentar

hits