how you remind me

The Convention, dere. Slitsom er vel en passende beskrivelse av hele arrangementet. Bra var det og, så klart. Jeg skulle gjerne fortalt dere om ting som skjedde, men jeg husker så og si ingenting. Jeg så The Last Song (The First Song som moroklumpen Thomas kalte det) med Sofie og en sovende Fredrik, og en del andre som så en scene eller to. Så stakk jeg hjem en tur før jeg kom tilbake og glemte pcen hjemme. Så, no more The First Song. Litt knekkende og det ble enda vanskeligere å holde seg våken. Vi lå slappe og døde i to timer med en eller annen Bolgen som underholdning. Enten så var han virkelig ekstremt underholdende, eller så var vi ekstremt overtrøtte. Gudene vet.
Nettene gikk jo for det meste i dryg prating, for folk hadde endelig blitt leie av å blodgame og ble en smule sosiale. Selv om 70% av det folk sa kom fra ræva deres, så var det mye bedre enn at de spilte. Prøvde også Guitar Hero for første gang med Haakon! Og jeg klarte ikke sangene på beginner engang. Er så stolt av meg selv. Jeg suger virkelig i alt.

Jeg hadde også skikkelig flaks den siste dagen, for jeg hadde legetime klokka 11 og måtte holde meg oppe til da. Enda mer flaks hadde jeg når jeg stilte meg på busstoppet ved bunnpris og fant ut at jeg stod på feil side :-)
Så i det jeg skulle gå til andre siden, så gikk begge bussene rett forbi. Åh, så glad jeg ble. Gretten og ikke minst fin gikk jeg til byen. Jeg hadde aldri sett mer rævkjørt ut og trivdes med det. Rakk jo heldigvis timen og fikk en ny time hos fysioterapeuten for å styrke kneet. Jeg har på følelsen av at det kan bli ekstremt festlig.

Hedda har akkurat dratt fra en forferdelig innholdsrik overnatting. Får nesten gi dere bildene senere, siden jeg glemte å legge dem inn fra kameraet hennes. Nå skal jeg til Linasnuppelupp :-)

Var du på tc? Isåfall, hva synes du?
Er du god i Guitar Hero?

5 kommentarer

hanna

07.okt.2010 kl.21:04

fint bilde av meg:)) det er så fint at folk ikke kan se det . ta det bort

08.okt.2010 kl.00:36

JEG ELSKE TC<3

JEG SKJEMPE FLINK I GUTAR HERO!:))

hanna

08.okt.2010 kl.01:58

SAUSAN!!

Iselin

08.okt.2010 kl.23:14

sv: takk. ((:

haha, jeg spiller på medium. skillz azz.

emma

09.okt.2010 kl.23:25

nice pic....

Skriv en ny kommentar

hits