wishin' every moment froze

Mamma vekte meg klokka 11 dere. ELLEVE. Som om hun ikke kjenner meg og ikke vet at jeg må sove til to i ferien. Men jeg fikk meg opp da, rett og slett fordi hun bestakk med meg med lunsj i byen før timen min hos fysioterapeuten. Og Lina ble med, så da gjorde det ikke noe at jeg stod opp grusomt tidlig likevel. Eller...det gjorde litt. Uansett så hadde jeg en koselig lunsj med min moder og møtte Lina litt senere og dro på BigBite. Målet mitt er tydeligvis å få et par ekstra haker og bilringer til jul.Vi løp så til bussen for å dra til Fosna ett eller annet. Et hyggelig, fussete lokale der de hadde sånne sko uten bunn på. Eller, den har liksom rund bunn. Skjønner? Nei, sikkert ikke. Men det var fullt av dem der! Skal visst være godt for ryggen og slikt, men det er bare kødd! Lover!!!

Da jeg endelig ble ropt inn til timen min for å sjekke kneet av en hårete og fussete mann som matchet plassen, så ble jeg lagt på ei seng også befølte han meg skikkelig lenge på låret. Helt forferdelig. Følte meg voldtatt. Hadde vondt i kneet ikke på innsiden av låret eller opp i fitta liksom. Etter å ha fortalt meg om mange latinske kroppsdeler og etter at jeg nikket altfor mange ganger og sagt ''ja, mm'' uten og egentlig skjønne noe, fikk jeg vite at jeg hadde et ''ojevnt kne''. Og gjett hva dere.... Jeg, Sausan Elsker Brownies Hater Å Trene Hussein skal starte på treningssenteret for å styrke kneet. Gleder meg :-) Starter ''rolig'' med tre ganger i uken utenom fotballen og øker etterhvert til så og si hver eneste jævla dag. Love my life.


For å unngå de hakene og bilringene så gikk vi hjem, mens late mams tok bussen. Vi kom jo frem lenge før henne og mamma hadde nøkkelen. Great. Etter litt fattig slamping i trappa begynte vi å bli litt mer utspekulerte og klatret inn i verandaen for å låse opp døra. Funket det? JA!!!!!!!!!!!!!!!!! Så levde vi lykkelige i alle våre dager.
Kødda, så klart var den låst. Men smarte meg tok med en stol fra verandaen, gikk på forsiden og stilte meg på fire bein opp på den. Lina klatret så på ryggen min for å nå opp til vinduet. Målet var da å krype inn kjøkkenvinduet som var tre meter høyt :-) Og tro det eller ei, men den stygge rotta klarte å klatre inn! Folk trodde vel vi var noen idioter som brøt oss inn midt på lyse dagen. Så fort Lina slet seg inn vinduet, kom mamma :-) Love my life 2.

Outfit og innkjøp kommer senere !


Pretty.

Kødda, hva tror dere om meg? Skyt meg hvis jeg noen gang finner på å gjøre noe sånt. Peliis.

BK eller Big Bite?
Trener du på treningssenteret eller noe lignende? Noen som har info om pris og slikt om det ved Skeidar? :-)
Hva gjør du når du glemmer nøkkelen?

6 kommentarer

lina

08.okt.2010 kl.23:28

vi var skikkelig god til det der, ser for meg en framtid som innbruddstyv !

julie

09.okt.2010 kl.07:22

hahah, sykt søte dere er!

jeg må opp hver dag klokken 7 for å ta pillene mine :) SÅ kan jeg få sove igjen. det er jo mildt sagt umulig å sovne etter å ha våknet!

anne-lise

09.okt.2010 kl.11:14

hahha, big bite !

har bare vært på treningssenteret 2 ganger og da fikk jeg det gratis ;> henter stige og klatrer opp vinduet i andre etasjen.. ! funker fjell

Lars Georg

10.okt.2010 kl.02:52

BK, uten tvil, cheeseburgermeny uten ost og sylteagurk og ketchup og sennep men medium fanta <333

Trener på nautilus jeg, koster 3-4 hundre i måneden, tror til og med man får bruke badeland gratis elns, ikke det at jeg kommer til å gjøre det da..

Og hvis jeg glemmer nøkkelen må jeg sette opp en stige så jeg kan klatre opp på verandaen og gå inn verandadøra, og det skjer dessverre litt for ofte..

Emilie;))

10.okt.2010 kl.18:34

ENDELIG er du tilbake, takk gudene for det! Lover å kommentere alle inlegg hvis du ikke slutter å blogge med det første:))

Hanne

10.okt.2010 kl.18:37

Big bite !

Vært på treningssenter noen ganger i syden, 2 ganger med laget og vært med mamma 1 gang. hahah. skal jobbe på treningssenteret på skeidar under jobbuka også :-D ser deg der da kanskje ?

Hvis jeg glemmer nøkkelen må jeg bruke stige og klatre gjennom et vindu... Skjer ikke så ofte heldigvis.. For hallo, meg og stiger.. NEI

Skriv en ny kommentar

hits