she was covered in leather and gold

Mitt fravær skyldes ork, stress og det at jeg ikke har hatt egen pc og dermed null tilgang til skikkelige bilder. Skal bli flinkere, for jeg tror ikke vi har noen store prøver denne uka. Utrolig godt. Det er seriøst helt forferdelig å være på trening og tenke på at man skal øve til prøve mens man er dødssliten. Også skal jeg jo starte på treningssenteret denne uka.... :-) Er på utkikk til en sprek treningspartner som ikke er så altfor sprek men kan presse meg, siden jeg ikke eier viljestyrke. Er du den rette? ;););)

Bursdagen til broren min ble feiret på tirsdag! Karoline og Henriette ble med for å hjelpe til og det ble jo en svært underholdende kveld med ekstremt hypre småkids!
Henrie er på utkikk etter et magasin som vil ha henne som modell. Si ifra hvis du vet om noe. Takk på forhånd.
Jeg har vært stuck som barnevakt i helga. Hele gårsdagen og til i kveld. Jeg føler meg så flink og samtidig som tidenes mest asosiale skapning som sitter inne og spiller fishville på en lørdagskveld. Livet mitt ass. Hadde ihvertfall en relativt sosial jentekveld med noen søte jenter i går! Skulle egentlig være filmkveld og siden den foregikk til meg, så bestemte jeg at vi skulle se skrekkfilm. Og etter altfor mye protest fra Lina og Elise, ble det skrekkfilm likevel. Lina satt jo ved siden av meg dypt gjemt bak ei pute og så gjennom mobilen sin et par hundre ganger. Elise lot et øye titte frem bak puta i ny og ne. Vi andre fant jo ut at filmen var altfor kjedelig og ikke skremmende i det hele tatt og valgte en verre en. Da bestemte Elise seg for å skjule det andre øyet og, og Lina satte seg ved pcen sammen med brødrene mine :-) Ellers koselig kveld. To halve filmer, massemasse prating og en god del kilo ekstra slår jo aldri feil!
Pene asso.
Et Grudge forsøk...
Jeg er fortsatt singel folkens. Er med på date med hvilket som helst mannekjøtt!!! Neida.


Skulle legge brødrene mine, aner ikke hva de holdt på med, men bildene sier vel noe om det.


Også singel :-)

Ha en fortreffelig aften videre, folkens. Jeg skal kose meg med fv, bkmat og film! Åh, livet mitt.

Bruker du å være barnevakt?
Liker du skrekkfilmer?
Har du venninnene dine ofte jentekvelder?
FILMTIPS

5 kommentarer

hedda

16.okt.2010 kl.20:33

du er så dum. ikke gå å legg brødrene dine når jeg har et spektakulert danseshow ! ja, jeg liker skrekkfilmer, kanskje litt for godt :- ))

17.okt.2010 kl.12:09

takk.

19.okt.2010 kl.14:50

Dead silence ! den bør du se !

marthe emilie

01.nov.2010 kl.23:48

BLOGG!

25.nov.2010 kl.09:20

bloggg

Skriv en ny kommentar

hits